Anbefalinger

”Jeg har kun ros til Lisa og SIMPATICO Languages. Med sin engelske baggrund kan Lisa levere en levende og dynamisk undervisning og konsulent service, hvor det ikke kun er det engelske sprog, der beherskes til perfektion, men også forståelse af den engelske kultur og kontekst.

Jeg har oplevet en pædagogisk og tålmodig formidler, som med både humor og elegance tager fat på at hjælpe en, på det niveau man nu er på. Det er en stor hjælp, at Lisa kender til det akademiske arbejde på højt niveau, samt til projektarbejde idet hun kan forstå dels sproget og dels de forskellige behov for formidlingstyper, som man gerne vil have hjælp til at blive bedre til. Den ro og det overskud som Lisa udviser tilfældighederne, og ingen detaljer glemmes. Det har været en god oplevelse at være i kontakt med Lisa og SIMPATICO Languages, og jeg kan kun anbefale andre at søge hendes hjælp.”


Jesper Simonsen
Senior Consultant, Aalborg University Hospital

 “Lisa er altid velforberedt og kommer altid til tiden. Hun har helt sikkert forstærket de engelske kompetencer, jeg havde i forvejen, og hun har hjulpet mig med at indse, at de ting jeg ikke troede, jeg kunne, kunne jeg godt alligevel. Hun har virkelig øget min selvtillid til at bruge engelsk.


Lisa har en positiv og utraditionel måde at undervise på, der med lidt humor gør undervisning mere afslappet. Jeg vil helt klart anbefale Lisa til alle, der ønsker at forbedre deres mundtlige, skriftlige eller generelle engelsk kundskaber. ”


Peter Hansen, Selvstændig, Aarhus

 

"Jeg har været så heldig at have Lisa som underviser i engelsk over flere omgange. Lisa er en yderst kompetent underviser med et fantastisk dejligt humør. Hun stiller store krav til sine elever og ikke mindst til sig selv, hvilket også gør at man virkelig får noget ud af det. Hendes tilgang og måde at undervise på gør, at man altid ser frem til en lektion og at man selv er grundig forberedt. Hun formåede at hæve mit niveau således at jeg i dag kan forhandle på et højt niveau og jeg føler mig ganske tryg i det engelske sprog. Jeg kan kun give Lisa mine allerbedste anbefalinger." 

Keld Lyng, Commercial Direktør

”Efter forgæves at have været på jagt efter en dygtig korrekturlæser til min PhD afhandling kom jeg på at kontakte Lisa, som har været min lektor på min Cand mag i Europastudier på Aarhus Universitet. Jeg vidste at jeg kunne stole på at Lisa ville tage opgaven 100% seriøst og professionelt. Jeg blev ikke skuffet, tværtimod, blev hun færdig før vores aftalte deadline, og alle hendes korrektioner kom med en forklaring så der ikke opstod store misforståelser.

De gange jeg var i tvivl fik jeg prompte svar med forklaringer og det blev yderligere uddybet hvor det var nødvendigt. Jeg synes at sidstnævnte har stor værdi fordi Lisas forklaringer også gav mig mulighed for at lære nyt og at undgå at skrive de samme fejl igen og igen. Jeg vil stærkt anbefale at bruge Simpatico lige meget hvad man skal have korrekturlæst.”


Silvia G. Pirola, PhD scholar, Aarhus Universitet

 

"I worked with Lisa on a number of HR related projects in the recent past – from proofreading sensitive documents to processing complex remuneration information.  I can attest to the fact that Lisa is a very trustworthy individual who epitomises professionalism of the highest degree. Lisa is a very gifted English Language Specialist. Her academic, business and creative backgrounds enable her to identify and empathise with learners’ needs.

Chief amongst her many attributes, Lisa is able to tailor learning sessions to deliver and impart the right balance of technical knowledge and humour to enhance the overall learning experience. Lisa is an intuitive teacher - she immediately makes one feel at ease. She has an excellent command of the English language – given that she is a British native. She uses material that is current, imaginative and relevant to learners. I highly recommend Lisa and I can assure that clients will not be disappointed."


Michelle Marcano, Independent Human Resources Consultant

SPØTTRUPVEJ 8, 8300 ODDER ● + 45 42 23 10 66 ● info@simpatico-languages.dk