Om Simpatico

Mit navn er Lisa Koustrup, og jeg kommer fra London, England. Jeg har boet i Danmark siden 2000, så selvom mit modersmål er engelsk, taler jeg også flydende dansk. Jeg har en BA i engelsk og kunst fra Surrey Universitet, og jeg har en Cand Mag i Europastudier fra Århus Universitet, hvor jeg også har undervist som lektor i et års tid. Jeg har ca. 10 års erfaring med undervisning af forretningsfolk, studerende og privatpersoner. Jeg er selvsagt meget erfaren på området, men jeg føler mig også rigtig priviligeret, da jeg elsker mit arbejde. Det var derfor helt naturligt for mig at starte Simpatico, så jeg kan levere de ydelser med den kvalitet , service og fleksibilitet, som jeg brænder for at give til mine kunder.

Jeg bliver ofte spurgt om hvorfor firmaet hedder Simpatico, og svaret er ganske simpelt. Jeg er Simpatico: Jeg er god til at lytte, være fokuseret på andre og støtte dem i deres behov ved altid at sætte mig i kursistens sted. Jeg fokuserer altid på, at alle lærer på en individuel måde, fordi alle har forskellige behov.

Jeg tilbyder både gruppeundervisning og en-til-en undervisning og både til private såvel som virksomheder. Selvom de fleste af mine kursister er forretningsfolk, underviser jeg også studerende og private. Jeg begrænser mig heller ikke til et bestemt niveau, da jeg er erfaren i at undervise både begyndere og personer på højt niveau.

Simpatico tilbyder et velsammensat og flydende engelskkursus af ypperste kvalitet til alle niveauer. Kerneværdierne er tålmodighed, fleksibilitet, høflighed og altid at være opmærksom på kursistens behov.

Jeg har valgt at støtte Red Barnet af personlige årsager. Det betyder at for hver 30 timers undervisning, som Simpatico sælger, vil en procentdel gå til Red Barnet. Hvis du ønsker at vide mere om Red Barnet, kan du læse mere på: www.redbarnet.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

SPØTTRUPVEJ 8, 8300 ODDER ● + 45 42 23 10 66 ● info@simpatico-languages.dk